O Gradjevinaru

gradevinci
/redirect.php?i=ODg=&u=aHR0cDovL3d3dy5zcm5lLnJz
Svetog Save 24

Telefon: 063 634 114
Fax: 032 332 972
vidikkopaonik@gmail.com
http://vidikkopaonik.rs/

O nama

Apartmanski kompleks”Vidik” nalazi se u vikend naselju na 6 km od centra, 3 km od ski staze “Sunčana dolina”, na nadmorskoj visini od 1300 m, a uz sam regionalni put Raška – Kopaonik.

Komleks raspolaže sa šest dvojnih vila luksuznog tipa od po 90 m2, gradjenih po najvišim gradjevinskim standardima, iz kojih se pruža jedinstven pogled, a koji omogućava pozicija naselja, jedna od najlepših na celoj planini.

Svaka vila poseduje sopstveno dvorište površine 6-7 ari i po dva parking mesta. U unutrašnjem delu kompleksa planirana je izgradnja dečijeg igrališta, kao i staza i klupa sa sadržajima za odrasle.

Na ulazu u kompleks predvidjen je prijemni punkt sa timom koji će se brinuti o bezbednosti i održavanju kompleksa, kao i svake vile pojedinačno.

Atraktivan izgled vila je samo nagoveštaj onoga što se iz njih mođe videti. Vidik, po čemu je kompleks i dobio ime, je jedan od najlepših na Kopaoniku. Svaka vila sastoji se od dupleks apartmana, a svaki od njih poseduje: veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i suterenski stambeni prostor.

Kompleks poseduje sopstveni vodovod sa izvorom prirodne planinske vode sertifikovanog kvaliteta.

Na ulazu u kompleks predvidjena je izgradnja vile sa 18 apartmana kvadrature od 23m2 do 45m2, sa recepcijom, lonž barom, fitness centrom i 18 parking mesta.