O Gradjevinaru

gradevinci
/redirect.php?i=ODg=&u=aHR0cDovL3d3dy5zcm5lLnJz
Janka Čmelika br. 52
Stara Pazova 22 300
Telefon: 060 312 25 91
Fax: 022 363 63 60
gurbantrade@gmail.com
http://www.montaznekuce-srbija.info

O nama

Preduzeće"GURBAN HOME"D. O. O. osnovano je07. MARTA 1989.Godine u Beogradu, Posavskog odreda 88 / I, i posluje sasvim uspešno kao malo porodično preduzeće i uvek je u trendu savremenih tehnologija i dostignuća. Današnji dizajn i današnje potrebe su raznolike kako za koga, i koliko za koga u smislu trajnog stambenog rešenja. Zato vam i želimo ponuditi veoma širok spektar idejnih i korisnih informacija i rešenja oko ovih savremenih, visokokvalitetnih i ekoloških montažnih kuća današnjice koje radimo isključivo samo za Vas i vašu porodicu da budu po vašoj meri i želji !

Jako bitno što trebate znati: trajnost naše montažne kuće"GURBAN HOME"je 99 godina ili pak isti kao i kod klasične gradnje, s garancijom od 10 godina na sve naše konstruktivne radove, i garancijom na sve naše zanatske radove 2 godine!

Značajne i korisne pogodnosti oko ovakvih izgradnji montažnih kuća u odnosu na neke druge, ili slične porodične zidane kuće ili stanove su: da jedna naša montažna kuća ima takvu toplotnu izolovanost grejne površine np. za jednu nasu montažnu kuca od 100 m2, sasvim je dovoljno 5 KW energije da bi ste u njoj boravili prijatno i lepo. Radi uporedi ove naše preporuke ako, bi smo želeli zameniti naš spoljni zid debljine od 21 - 35 cm, potreban vam je sendvič zid od pune cigle debljine od 135 – 150 cm. da bi smo imali istu toplotnu vrednost.

Dakle naša toplotna provodljivost iznosik = 0,15 W / m2 Kk = 0,19 W / m2 Ka kod sendvič zida debljine 135 cm. ta ista toplotna provodljivost iznosik = 0, 48 W / m2 Krazlika je vidljiva ekonomičnost opravdana ( oko 40 – 50 W / m2 ).

Što se tiče i o samoj bezbednosti i življenja u našim montažnim kućama, par reči i o tome: za svaku našu montaznu kuću se proračunava i radi statički proračun njene stabilnosti prema svim važećim propisima i zakonima za lokaciju na kojoj se objekat želi graditi. Otporne su na sve vremenske uslove,izdržljivosti na zemljotrese do 12 stepeni Rihterove skale...! Materijali koji se ugrađju su isključivo ekološki atestirani pre svake ugradnje vodivši računa o čovečijem zdravlju i boravku u takvim objektima.

O elektro instalacijama: elektro instalacije se razvode po podovima a kablovi se ugradjuju u samogasivim rebrastim cevima. Dozne u zidovima su vatrootporne, specijalno proizvedene za te namene a i dimnjak se isključivo ugrađeuje"ŠIDELOV"betonski dimnjak iz elemenata koji je i namenjem ovakvoj upotrebi radi na prvom mestu bezbednosti korišćenja i nezapaljivosti.

Vlažnost i zaštita drvene konstrukcije:  sva naša građa koja se ugrađuje u naše montažne kuće je iskljucivo sa max. vlažnošćuod 12 % - 15 %! Da, ima svu potrebnu zaštitu ekološkim sredstvima i zaštite protiv crvotočina, gljivica...jer su direktan uvozni deo iz EU !