O Gradjevinaru

gradevinci
/redirect.php?i=ODg=&u=aHR0cDovL3d3dy5zcm5lLnJz
Nikole Kujundzica 6
Subotica 24 000
Telefon: 024 55 22 57
Fax: 024 55 14 63
ivanmalicevic@gmail.com
http://www.profitsu.rs/

O nama

Istorijat:

Preduzeće je osnovano 20. fe- bruara 1991. godine kao društvo sa ograničenom odgo- vornošcu i na početku svog poslovanja,kao i mnoga druga preduzeća, preduzeće se bavilo isključivo veletrgovinom i posre- dovanjem u prometu.
Prve godine poslovanje je bilo orijentisano na domaćem tržištu sve dok se nije stvorio određeni kapital u preduzeću. Već 1992. godine preduzeće se bavilo i spoljnom trgovinom, a to su uglavnom bili partneri iz Poljske, Slovenije, Ukrajine i Slovačke tj. naši ljudi koji su imali svoja preduzeća u tim zemljama. Iz godine u godinu preduzeće je ekonomski jačalo tako da je već u 1994. godini bilo veoma ozbiljno preduzeće po ostvarenom prometu.


U poslednjih deset godina se bavi isključivo investiranjem u stambeno poslovnu izgradnju.
U tom periodu je izgradilo oko 15000 m2 stambeno poslovnog prostora i na taj način se uvrstilo kao ozbiljan investitor u toj delatnosti. U ovom periodu se pokazalo kao pouzdan partner za svoje saradnike, kako za izvođače tako i za korisnike sagrađenih objekata.

Vizija:

Želimo da budemo lider u investiranju u stambenu i poslovnu izgradnju na teritoriji Subotice a i šire kroz stalno usavršavanje i poboljšanje kvaliteta u svim oblastima poslovanja.

Misija:

Clj preduzeća je izgradnja poslovnih i stambenih objekata po želji klijenata .Zadovoljan kupac, trajno rešenje stambeno – poslovnih potreba praćeno vrhunskim kvalitetom su najvažnije smernice našeg poslovanja . Želimo da stvorimo okruženje u kome naši klijenti žive i rade na način kako su to želeli.