O Gradjevinaru

gradevinci
/redirect.php?i=ODg=&u=aHR0cDovL3d3dy5zcm5lLnJz
Njegoseva 69
Beograd 11000
Telefon: 011 344 59 95
Fax: 011 344 59 78
office@mp-soft.rs
http://www.mpdesignhome.rs/

O nama

Iskustvo stečeno na svetskim tržištima odlučili smo primeniti i u domaćem okruženju kroz razvoj investicija luksuznih "pametnih" stambenih objekata.

Istraživši ono što nude tehnologija građenja i kultura stanovanja naše epohe uz umetničku veštinu oblikovanja, odabrali smo ono što najbolje odgovara različitim ljudima dobrog ukusa, specifičnih navika i osećanja. Težnja je bila stvaranje moderne građevine, organskog entiteta i strukture, koja je otvorena za oblikovanje sopstvenog životnog prostora. Projekat MP-DESIGN & Construction svedoči o ostvarenju tog cilja.
Sopstvenim delovanjem na domaćem tržištu uveli smo visoke standarde u investicijsku stanogradnju upotrebom modernih tehnologija i savremenih dostignuća.

Kompanija MP-DESIGN & Construction ima dugoročnu viziju razvoja svog poslovanja, pratimo svetske trendove i usvajamo najnoviju tehnologiju sa željom da svojim klijentima pružimo dodatnu vrednost.
MP-DESIGN & Construction, kao etablirani projektni developer, je u svojim objektima implementirao koncept "zelene zgrade", gde je stvoren inteligentan, bezbedan, komforan, produktivan i ekonomičan stambeni prostor, zasnovan na zdravim materijalima, sa instalacijskim sistemima i informatičkim uređajima, kojima se upravlja energetsko-ekološkim funkcijama zgrade sa ciljem održivog odnosa između arhitekture i prirodne okoline, čime smo postigli usklađenost sa svim evropskim standardima.

Postavljanjem širokopojasne infrastrukture u svim objektima gde je to moguće, dajemo jednake šanse svakom našem kupcu da nesmetano koristi niz tehnoloških dostignuća, doba u kojem živimo!
Svoj kvalitet dokazujemo i posedovanjem ISO