O Gradjevinaru

gradevinci
/redirect.php?i=ODg=&u=aHR0cDovL3d3dy5zcm5lLnJz
Hajduk Veljkov Venac 4-6
Beograd 11 000
Telefon: 011 20 62 418
Fax: 011 20 62 414
office@dunav-grupa.rs
http://www.dunav-grupa.rs/

O nama

DUNAV GRUPA DOO predstavlja uspešan poslovni model sistem, spreman da u svakom trenutku profesionalno i kvalitetno kreira dodatnu vrednost u svojoj delatnosti i servisu koji pruža.koji se zasniva na višedecenijskoj delatnosti preduzeća koja posluju u okviru nje i integrisanom načinu poslovanja po uzoru na evropski model. Odgovoran poslovni pristup i kontinuitet u radu, čini nas liderima u više oblasti:

  • Ekspolataciji šljunka i peska sa rečnog korita reka Dunava i Save i njihovih pritoka
  • Rečnog transporta svih vrsta građevinskih materijala i njihovom prodajom na veliko i malo
  • Izgradnji i rekonstrukciji svih vrsta hidrograđevinskih i vodoprivrednih objekata
  • Izgradnji i rekonstrukciji saobraćajnih puteva

Ove delatnostiDUNAV GRUPA obavlja preko zavisnih kompanija Dunav grupe agregati AD i Dunav grupe putevi DOOu čijem se većinskom vlasništvu nalazi kompanija Vojvodinaput AD. Naš kvalitetan i stručan tim vredno radi u našim predstavništvima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici i Apatinu.

Raspolažemo najsavremenijom flotom i opremom, koja nam omogućava da realizujemo sve faze proizvodnog ciklusa od nalazišta preko distribucije do izgradnje. Zahvaljujući stručnom i profesionalnom pristupu stekli smo poverenje velikog broj poslovnih partnera koji znaju da sve poslove završavamo u predviđenom roku uz neosporan kvalitet.

Poslovanje DUNAV GRUPE temelji se na višedecenijskom iskustvu, pa naša poslovna strategija nije usmerena na kratkoročne uspehe, već na ispunjavanje najrazličitijih zahteva tržišta i dugoročno ulaganje koje omogućava profitabilan rast i razvoj kompanije i zaposlenih. Naši planovi su usmereni su ka širenju poslovanja na tržišta okolnih zemalja i unapređenje kvaliteta usluga. Ravnopravni smo učesnici gotovo svih domaćih i međunarodnih tendera u zemlji i okruženju. Kombinujući savremena svetska iskustva sa lokalnim umećem svakodnevno pronalazimo najbolja moguća rešenja koja daju vrhunski rezultat.

Mi verujemo u budućnost i gradimo je zajedno sa Vama.