O Gradjevinaru

gradevinci
/redirect.php?i=ODg=&u=aHR0cDovL3d3dy5zcm5lLnJz
Voždovački kružni put br. 9
Beograd 11 000
Telefon: 011 3976 193
Fax: 011 2466 755
office@akordinzenjering.rs
http://www.akordinzenjering.rs/

O nama

AKORD INŽENJERING D.O.O je građevinsko preduzeće osnovano 01.01.2005. godine u Beogradu, a nastalo je reorganizacijom zanatsko građevinske radnje njenog osnivača. Temelje firme postavila je građevinska radnja koja je u svom napretku prolazila kroz razvojne faze privatnog preduzeća prilagođenom tržištu.

Posedujemo veliko iskustvo u oblasti izvođenja radova radova gde smo se stekli reputaciju svojom profesionalnošcu, poštovanjem rokova i vrhunskim kvalitetom izvršenih radova na velikom broju razlicitih projekata s kojima se možete upoznati na našoj referent listi u okviru ovog sajta.

Raspolažemo kvalitetnim voznim parkom i sposobnim radnicima i spremni smo ispuniti najrazlicitije zahteve naših klijenata.

Osnovna delatnost je gradevinarstvo i to kako u oblasti niskogradnje tako i u oblasti visokogradnje. Osposobljeni smo za izvodenje svih pratecih radova koji se ticu gradilišta i gradnje, poput ispitivanja zemljišta, grubih zemljanih radova, pa sve do finih završnih zanatskih radova.

Za sve navedene delatnosti su dobijeni adekvatni sertifikati i licence. U samom preduzeću stalno je zaposleno 45 radnika, od toga 8 radnika sa visokom i višom stručnom spremom. U toku sezone, putem poslova inžinjeringa, upošljavamo i do 100 radnika svih profila.

Nivo kvaliteta proizvodnje podignut je visoko zahvaljujući ulaganju u kadrove i opremljenost. Planovi razvoja usmereni su ka održavanju i podizanju nivoa kvaliteta i obima proizvodnje sa respektom u odnosu na tržište.