O Gradjevinaru

gradevinci
/redirect.php?i=ODg=&u=aHR0cDovL3d3dy5zcm5lLnJz
Industrijska zona bb
Nova Pazova 22 330
Telefon: 022 328 003
Fax: 022 328 004
info@euromodul.rs
http://www.euromodul.rs/index.php

O nama

EUROmodul kompanija U sastavu kopmanije "Euromodul" nalaze se dve fabrike koje se primarno bave proizvodnjom urbane i reklamne opreme i to u Srbiji - "EUROmodul d.o.o. Nova Pazova i u Hrvatskoj EUROmodul d.o.o. Viškovo–Rijeka. Promet kompanije iznosi 9 mil. EUR-a a kompanija ukupno zapošljava više od 100 radnika.

Euromodul iz Nove Pazove intenzivnim razvojem uz pomoć matične kompanije svake godine beleži rast prometa preko 100 %.

Partneri smo velikog broja značajnih domaćih i stranih kompanija u oblasti građevinarstva a uspešno sarađujemo i sa gradskim i republičkim preduzećima. Pozivamo na saradnju kako investitore iz oblasti građevinarstva tako i arhitekte i projektante koji realizuju projekte uređenja naselja „uličnim nameštajem" koji je danas nezaobilzan deo uređenja svih urbanih sredina.

Inovativni pristup Razvijajući svoje konceptualne ideje 32 proizvoda su patentirana, nagrađena, a većina je našla svoj put do krajnjih korisnika. Prisutan je kontinuirani razvoj proizvoda i tehnologije, pa se pretežno sopstvenim snagama, dizajniranjem i inovacijama svake godine na tržištu pojavi desetak novih proizvoda.

Među patentiranim i nagrađenim proizvodima naglašavamo uređaj dezinfikator - srce sistema automatizovanih javnih sanitarija.