/redirect.php?i=Mzc=&u=aHR0cDovL3d3dy5ub3JkbmV0aG9zdGluZy5jb20v
Jevrejska 14b
Novi Sad 21 000
Telefon: 021 661 63 96; 064 01 01 063
Reg.br. 405

info@svet-nekretnine.com
http://www.svet-nekretnine.com/

O agenciji

Agencija pruža klijentima usluge posredovanja pri kupovini i prodaji nekretnina na području Novog Sada, a uskoro i na području cele Vojvodine. Naša ponuda pokriva stanove, kuće, zemljišta i atraktivne poslovne prostore. U mogućnosti smo da zadovoljimo potrebe najšireg kruga klijenata.

Kupcima pružamo usluge pronalaženja objekata koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama, uz multimedijalnu prezentaciju, pratnju pri obilasku objekata i savetodavnu podršku, te uz pomoć našeg stručnog tima pravno rešavamo regulaciju prenosa vlasništva na ime kupca.

Cilj nam je rešavanje celokupne problematike koja nastaje kod kupovine i prodaje nekretnina, te na taj način klijentima što više olakšati i ubrzati sam posao kupoprodaje. U cenu naše posredničke provizije uključene su i advokatske usluge provere vlasničke dokumentacije, izrade predugovora i glavnog ugovora.

Baza naših nekretnina ažurira se svakodnevno na našem web sajtu. Cene nekretnina na našoj web stranici su pouzdane, ali ne i nužno fiksne. Zato nas kontaktirajte radi potvrde cene, bilo telefonom ili putem e-maila uz pomoć kontaktnog formulara.

U koliko želite ponuditi vlastitu nekretninu našoj agencije stojimo Vam na raspolaganju. Takođe možete za ponudu koristiti naše formulare zastanove, kuće ili neku drugu nekretninu.