/redirect.php?i=Mzc=&u=aHR0cDovL3d3dy5ub3JkbmV0aG9zdGluZy5jb20v
Danila Kiša 15
Novi Sad 21 000
Telefon: 021 472 44 44
Fax: 021 472 44 44
Reg.br. 269

nekretninedjinas@gmail.com
http://www.djinas.rs/

O agenciji

Preduzeće za promet nekretninema "Djina-s" d.o.o. je skup mladih, kvalitetnih, stručnih i nadasve vrednih ljudi iz ove oblasti, koji imaju zajednički cilj i jedinstven stav da na novosadskom i srpskom tržištu nekretnina naprave kako primer, tako i mali pomak u kvalitetu i brzini pružanja usluga posredovanja.

Kako je Novi Sad postao jedno od najvećih gradilišta u Evropi, tako je potražnja za pružanjem što kvalitetnijih usluga došla do izražaja. Vođeni tom činjenicom, preduzeće "Djina-s" d.o.o. je u svoju paletu usluga posredovanja uvrstilo usluge koje se sastoje iz sledećih segmenata:

Ponuda nekretnina

U našu ponudu su uvršćeni stanovi svih struktura od stanova koji su u predprodaji (u izgradnji u početnoj fazi), do stanova koji su uknjiženi u zemljišnim knjigama (useljivi). Pored stanova, nudimo kuće, lokale, placeve kako za individualnu, tako za kolektivnu i industrijsku gradnju, vikendice...

Stručni savet

Pod stručni savet podrazumevamo ne samo savet o građevinskom kvalitetu određene nekretnine, već i sugestiju vezanu za strukturu, imovinsko - pravno stanje nekretnine, lokaciju i vrednost određene nekretnine u budućnosti, tako da kupac dobije ne samo isključivo pravni savet, već predlog kako da uloženi kapital vremenom dobije na vrednosti.

Pravni savet

Pod stručni savet podrazumevamo kompletnu proveru dokumentacije, koja je vezana za nekretninu, sačinjenje Predugovora i Ugovora, kao i proveru dokumentacije za uknjižbu prava vlasništva.

Pored kupoprodaje nepokretnosti, naša firma Vam može ponuditi usluge rentiranja stanova, kuća i lokala na teritoriji opštine Novi Sad.

U skladu sa gore navedenim, "Djina-s" d.o.o. nudi Vam kompletnu informaciju, savet, pravnu sigurnost i uslugu u prometu nekretninama, a što je najbitnije sve na jednom mestu i što kraćem roku i poručuje Vam:

"U našoj kući pronađite svoju!"

 

 • Djina MandićDjina Mandić
  0631119000
 • Jovan NedeljkovJovan Nedeljkov
  0631063624
 • Dragan MitrovićDragan Mitrović
  063 1062 670
 • Mirjana BičaninMirjana Bičanin
  063 1063 621